Tuesday, February 26, 2013

You'll be in my heart



Thesis pun sudah siap.Alhamdulilah.Sudah hantar.

Jumpa pensyarah pun sudah,untuk minta pandangan tentang langkah masa depan.

Tiket pun sudah dibeli.

Kawan-kawan,adik-adik pun sudah berjumpa.

Hampir semua tempat di Sintok ini sudah ditawaf.

Cepat masa berlalu.

In shaa Allah,saya akan pulang ke kampung halaman dalam masa terdekat.Hujan turun tak berhenti-henti sejak kelmarin.Nikmat Allah yang paling disyukuri.Bagai mengiringi langkah saya pulang.

Akan merindui library.Tempat yang paling saya suka,selain daripada masjid dan bilik sendiri.

Everything leaves as a memory now. I try to be strong to face all of this :’)

“Husna,balik nanti mengajarlah kat sini…” (Puan Mas).

In shaa Allah!

Beberapa hari yang lalu,saya selalu buka lagu you’ll be in my heart.Mulanya dengar di Ikimfm.Kalau dengar sebelum ini,tidak rasa apa-apa.

Kemudian bila search google liriknya,sama pula dengan situasi sekarang.

Bertemu dan berpisah kerana Allah.

Kalian tetap di hatiku.

Jumpa lagi!




4 comments:

gangren in life said...

congrats Husna!!!!! Mabruk! Alhamdulillah, glad to hear and know. Yay! *Maaf,over happy sket*

Sekeping Hati Milik Allah said...

kak husna jangan lupakan kmi ya, ;( moga kak dirahmati Allah

Nur Husna said...

safura yang dicintai:hehe..thanx dear.sedih juga sebenarnya.tapi dah excited bebeno nak duduk kat umah :)

Nazirah:in shaa Allah,akak tak akan lupakn kamu,dik,jaga diri elok2 kat sana :')

Sekeping Hati Milik Allah said...

kak,.ni sabirahla,.uhuk2